Glazen schuifwand van Verasol®

Bij Kozijn Aluves in Boxmeer bent u aan het juiste adres voor een glazen schuifwand van het gerenomeerde merk Verasol®. De glasschuifwanden leveren we altijd compleet én in het door uw gewenste formaat binnen Noord-Brabant. Daarbij brengen onze producten vele voordelen met zich mee en vergroten ze uw woongenot.

De voordelen van onze glasschuifpuien

Voor velen is een tuin een plek om te ontspannen en inspiratie op te doen. Uiteraard moeten de weersomstandigheden zich hier wel voor lenen. Verasol® biedt verschillende oplossingen om op elk gewenst moment van deze unieke plaats gebruik te maken. Ook voor u ligt deze mogelijkheid binnen handbereik. Een glazen schuifdeur laat u namelijk het hele jaar door genieten van uw tuin en betrekt deze bij uw interieur. Op deze manier maakt u uw gaarde onderdeel van uw veranda of tuinkamer. Bovendien is elke Verasol®-schuifwand gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas, onderhoudsvriendelijk en zorgt ieder exemplaar voor een goede geluidsdemping.

Een Verasol®-veranda in combinatie met de solide glasschuifwanden verzekert u van meer buitenleven in uw tuin. De luxe schuifpuien bieden de mogelijkheid om uw veranda wind- en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen overigens voor een maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw ruimte niet verloren gaat. U bent met een glazen schuifwand beschermd tegen de weersinvloeden én behoudt maximaal contact met uw tuin. De glazen schuifpuien zijn zowel als voor- en zijwand verkrijgbaar.

Wilt u meer weten over de opties? Of wilt u direct een offerte opvragen voor een glasschuifwand? Neem contact op met Kozijn Aluves uit Boxmeer via het contactformulier of door te bellen naar 0485-325281. We doen u graag een passend voorstel of geven u met genoegen meer informatie. Bekijk hieronder wat er allemaal kan voor uw glazen schuifwand.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!