Aluminium kozijnen van Kozijn Aluves

Bij Kozijn Aluves uit Boxmeer bent u aan het juiste adres voor uw aluminium kozijnen binnen Noord-Brabant. Wij leveren onze kozijnen overigens in heel Nederland. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring met deze onderdelen en kunnen u daarom altijd verzekeren van hoogwaardige producten. Bij ons kiest u uit vele varianten en kunt u terecht voor maatwerk.

De voordelen van aluminium

Het voordeel van aluminium kozijnen is dat deze lang met u meegaan en onderhoudsvrij zijn. De vensters zijn bestand tegen vocht en stoten stof en vuil af. Dit zorgt ervoor dat ze lang schoon blijven. Andere fijne bijkomstigheden zijn dat aluminium nauwelijks verkleurt of vervormt en dat het materiaal erg sterk is. De producten gaan hierdoor zeker 15 tot 20 jaar met u mee. Verder zijn onze aluminium deurkozijnen en raamkozijnen inbraakwerend door de hoge kwaliteit en bijbehorende keurmerken, waardoor u uw woning veiliger maakt. Waar een aluminium kozijn ooit duurder was dan een kunststof kozijn, is dat inmiddels redelijk gelijkgetrokken. De kozijnen zijn overigens duurzaam en milieuvriendelijk.

Mogelijkheden in maatwerk

Doorgaans leveren we producten van vooraanstaande merken als Aluprof en Aluk. Daarnaast beschikken we over een eigen fabriek waar we profielen en kozijnen op maat maken. Bij ons heeft u de keuze uit vele opties. Wenst u een draaien, kiepend of schuivend exemplaar? En wilt u deze voor uw raam of uw deur? Daarbij bepaalt u zelf de breedte, hoogte en vorm. Onze aluminium kozijnprofielen zijn eveneens een uitstekende keuze indien u uw oude ramen wilt vervangen. Bovendien zijn de varianten in alle RAL-kleuren leverbaar. Te allen tijde bieden we de werken aan tegen scherpe prijzen en geven we u passende garanties.

Ga voor aluminium ramen en aluminium deuren in huis door te kiezen voor de profielen van Kozijn Aluves uit Boxmeer. Vraag een offerte op via het contactformulier of door te bellen naar 0485-325281. Of kom gezellig langs om onze showroom te bekijken. We helpen u spoedig verder.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!