Kunststof kozijnen van Kozijn Aluves

Kozijn Aluves is dé specialist wanneer het om kunststof kozijnen in Boxmeer gaat. Voor heel Noord-Brabant en omstreken staan we klaar met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken die we aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarbij verzorgen we de kozijnen op maat en hanteren we passende garanties.

Waarom kiezen voor kunststof?

Vraagt u zich af wat de voordelen zijn van kunststof kozijnen? Kunststof is om te beginnen milieuvriendelijk én recyclebaar. Het materiaal heeft bovendien een lange levensduur, zodat u er een lange tijd van kunt genieten. Daarnaast is het zo dat kunststof weinig onderhoud nodig heeft en beschikt over een isolerende werking. Voorheen was dit materiaal minder gewild, maar inmiddels heeft het aan populariteit gewonnen. Dit omdat het uiterlijk met de jaren sterk verbeterd is. De onderdelen zijn overigens voorzien van een keurmerk en zijn bestand tegen inbraak. Wel is het zo dat u er rekening mee moet houden dat u kunststof niet kunt overschilderen en dat repareren iets lastiger is.

Kozijnen op maat

Indien u kiest voor kunststof raamwerken, heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. We leveren de producten in RAL-kleuren en verschillende formaten. Wilt u een rond, vierkant of hoekig exemplaar? Moet het kozijn draaien, kiepen of schuiven? En welke breedte en hoogte wenst u? U heeft keuze uit producten van gerenommeerde merken als Kömmerling en GEALAN en bent bij ons verzekerd van gunstige garanties. We kunnen eveneens nieuwe kunststof kozijnen plaatsen wanneer u uw oude wilt vervangen.

Kom gerust langs in onze showroom bij Kozijn Aluves in Boxmeer of neem contact op via het contactformulier. Bellen naar 0485-325281 is tevens mogelijk als u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen. We staan u spoedig te woord.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!