Serre van Kozijn Aluves

Een van de kernactiviteiten van Kozijn Aluves uit Boxmeer is het fabriceren en monteren van serres. Voor een serre in Noord-Brabant of de elders in Nederland moet u dus bij ons zijn! Met deze aanbouw geniet u optimaal én het hele jaar door van uw woning. Wij maken alles op maat en leveren enkel hoogwaardige producten.

Verhoging van uw woonplezier

Waarom een serre kopen? Een serre is simpelweg fantastisch! Korter kunnen we het niet samenvatten. Het uitbreiden van uw leefruimte met deze aparte aanbouw zal u zoveel meer woonplezier bieden. U zult er het hele jaar door van genieten en u zult zien dat de ruimte snel één van de meest geliefde plek van uw huis is. Door het surplus aan ruimte en het fraaie aanzicht is uw woning bovendien meer waard. Zo’n stijlvolle uitbouw is dan ook een investering die zich snel zal terugverdienen. Daar komt nog eens bij dat onze producten van uitstekende kwaliteit zijn en jarenlang mee gaan. Vele uitbreidingen en accessoires zijn mogelijk om het u nog comfortabeler te maken.

Serre op maat

Bekijk vandaag ons assortiment aluminium serres. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten. De serre passen we indien gewenst geheel aan op uw wensen en smaak. Zo voegt u pit en karakter toe aan uw huis. Bekijkt u gerust eens enkele van de reeds door ons gerealiseerde projecten in de fotocollage hierboven. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gerust eens langs bij ons in Boxmeer, zodat u uzelf kunt overtuigen van het vakmanschap en de kwaliteit waar wij voor staan!

Geïnteresseerd in een serre op maat van Kozijn Aluves uit Boxmeer? Vraag een offerte op via het contactformulier of bel ons via het telefoonnummer 0485-325281. Of kom gezellig langs om onze showroom te bekijken. We verzorgen met genoegen uw serre-aanbouw.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!