Aluminium veranda’s

Wilt u binnen Noord-Brabant ook langer genieten van het buitenleven door middel van een aluminium veranda? Dan bent u bij Kozijn Aluves in Boxmeer, uw Verasol® Selected Dealer, aan het goede adres. Daar vindt u een breed assortiment met dit soort aanbouw en heeft u de keuze uit vele verschillende opties. Denk maar aan verandaverlichting of een heater voor meer comfort. Ook kunnen we veranda’s op maat maken met onze eigen profiel leveranciers.

Duurzaam en stijlvol

Verasol® biedt al 15 jaar hoogwaardige aluminium veranda’s. Met de Greenline-, Profiline- en Highline-veranda vindt u altijd een passende aanbouw geheel naar uw wensen. Deze drie types zijn bovendien eenvoudig uit te breiden tot tuinkamer. Zo kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van het buitenleven. Onze producten zijn namelijk water- en winddicht en bestand tegen alle weersinvloeden. Daarbij zijn ze duurzaam en stijlvol én aantrekkelijk geprijsd. Te allen tijde verzorgen we uw veranda op maat. Deze kunt u overigens aanvullen met diverse opties en accessoires zoals Verasol®-glasschuifwanden, aluminium kozijnen, zonwering, verlichting en verwarming. Wij vervaardigen uw aluminium veranda in een stijl die aansluit op uw smaak en wensen.

Heeft u een interessante Verasol®-veranda gezien die overeenkomt met uw verlangens? Of wilt u een veranda geheel op maat laten maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Kozijn Aluves uit Boxmeer via het contactformulier of door te bellen naar 0485-325281. Of kom gezellig langs om onze showroom te bekijken. U kunt via een van deze wegen natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke ideeën exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle opties bespreken.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!