Tuinkamer van Verasol®

Geniet met een tuinkamer van Kozijn Aluves uit Boxmeer het hele jaar van uw tuin. De kamers die wij aanbieden zijn afkomstig van het hoogwaardige merk Verasol®. Wij zijn dan ook de officiële Verasol® Selected Dealer van Noord-Brabant. Neem contact met ons op of kom bij ons langs om straks al vroeg in het seizoen te genieten van uw tuin door middel van deze aanbouw!

Volop genieten van uw tuin

Een tuin is dé ideale plek om heerlijk te ontspannen of inspiratie op te doen. Wanneer u van uw buitenstekkie wilt genieten, is het fijn als u beschermd bent tegen weer en wind. Verasol® biedt daarom verschillende oplossingen in de vorm van een tuinkamer om op elk gewenst moment van uw tuin gebruik te maken. Met deze kamer betrekt u uw gaarde bij uw woning en geniet u tijdens elk soort weersinvloed droog en warm van het buitenleven. Ook voor u liggen al deze mogelijkheden binnen handbereik. Let wel op: een tuinkamer is geen volledig geïsoleerde serre. Tevens raden wij een permanente doorbraak van uw huis naar de kamer af. Vraag een van onze adviseurs naar de exacte details voor uw project.

Standaard of op maat

De Verasol®-tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol®-veranda en perfect sluitende kozijnen. Een garantie voor meer buitenleven dus! De producten zijn verkrijgbaar in aluminium en glas. Er is een breed aanbod in standaardmaten, maar maatwerk behoort eveneens tot de opties. De aluminium tuinkamer kenmerkt zich door de stevige constructie die onderhoudsarm is. De glazen tuinkamer is vervaardigd met Verasol®-glasschuifwanden die u een wijds overzicht over uw tuin geven. De glazen schuifpuien zijn gemaakt van hoogwaardig veiligheidsglas.

De opties voor uitbreiding in een stappenplan:

  • 1: u beschikt over een Verasol®-veranda
  • 2: u maakt een keuze tussen aluminium panelen of glasschuifwanden
  • 3: uw Verasol® Selected Dealer komt de gehele tuinkamer inmeten
  • 4: het uitbreidingspakket van Verasol® wordt in de juiste maat en kleur bij u geleverd en geïnstalleerd
  • 5: u kunt nu nog langer genieten van het buitenleven met uw nieuwe tuinkamer

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is omtrent een standaardexemplaar of een tuinkamer op maat? Of wilt u weten op welke manier u uw veranda het beste kunt uitbreiden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier, door te bellen naar 0485-325281 of door langs te komen in de dealershowroom van Kozijn Aluves in Boxmeer.

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op!